Ge huset en makeover inför sommaren

Ge huset en makeover inför sommaren

 

Sommaren börjar närma sig och det börjar bli dags att ta lite extra god hand om våra hem. Det ska städas, rensar och göras fint, så att man kan spendera sommaren med att bara ta det lugnt och njuta av sin lediga tid.

 

En sak som bara måste göras inför sommaren är att måla om! Om man bor i hus kanske fasaden skulle behöva fräschas upp lite efter vinterns kyla, och om man bor i lägenhet kanske det vore kul att måla om väggarna inne i bostaden? Det är superroligt att måla om och det finns massor av färger och tapeter att välja mellan. Passa på att få måleri Stockholm gjort nu innan det blir för varmt, det kan vara riktigt tufft att utföra sådana typer av arbeten under högsommaren.

 

Måla eller tapetsera?

 

Om ni ska måla om i hemmet kan ni antingen göra det själva, eller anlita en målare i lidingö som hjälper till med arbetet. Beroende på vad som ska göras kan det vara värt att prova på att göra det själv, men vissa saker behöver man hjälp med.

 

Om man vill prova att måla om i en ny färg, eller om man vill sätta upp tapeter, kan det vara bra att anlita en firma som målar eller genomför tapetsering södermalm Det kan vara svårt att få till det själv, speciellt när det kommer till nya färger eller tapeter som kan vara svårt att sätta upp.

 

Satsa på någonting nytt

 

Om man ändå ska måla om kan det vara roligt att prova på en ny färg på väggarna, eller en ny tapet. Det kan ge hemmet en helt ny look och göra det fint och fräscht inför sommaren. Det finns mängder av inspiration att hämta på nätet, om man själv inte har fantasin att komma på någonting nytt!

 

Att måla om sitt hus kan verkligen ge huset den där nya, fräscha känslan, utan att man behöver renovera eller utföra andra stora arbeten. Bara genom att täcka över en gammal, ful tapet kan ett helt rum få en ny känsla. Eller bara genom att måla om den där sterila, vita väggen, till en mer levande nyans, kan ett helt rum kännas mysigare än vad det gjorde tidigare. Det finns massor av hjälp att få när det kommer till måleri + ort – kontakta en målare med goda omdömen och rådgör vad de kan göra för er bostad!