3 städtips för ett skinande rent hem

Att städa är roligt för vissa, medan andra verkligen hatar det. Många väljer att anlita hjälp med hemstädning Stockholm på grund av att de finner det så tråkigt att städa själva. Men om man är en sådan som gillar att städa, gillar man säkert också att få tips för hur man städar bättre! Därför har vi skapat en lista med tre städtips som garanterat kommer att ge ett skinande rent hem – med ett litet fuskknep för alla städ-hatare.

  1. Städa ofta!

Nyckeln till ett skinande rent hem är att städa ofta. Det behöver inte alltid göras så noggrant, men se till att hålla efter städningen lite grann varje dag för att hemmet inte ska bli smutsigt. Genom att alltid ha ett rent hem behöver man inte städa noggrant lika ofta heller – vilket är toppen för dem som inte tycker om att städa alls!

  1. Använd husmorsknep

Det finns mängder av husmorsknep att använda sig av när man städar. De kan verka lite tokiga när man först läser om dem, men de har funnits med i generationer tillbaka och gör faktiskt underverk för städningen! Ett tips på ett bra husmorsknep är att använda bikarbonat för de svåraste fläckarna – det fungerar hur bra som helst!

  1. Ta hjälp lite då och då

Även om man gillar att städa kan det vara skönt att få lite hjälp. Ett bra tips är att anlita hjälp med flyttstädning Enköping i samband med en flytt. Det är särskilt skönt om man har barn eller en hektiskt vardag som gör det svårt att hålla hemmet i skick hela tiden. Anlita ett städbolag Stockholm för att få hjälp med hemstädning och slipp den värsta städningen någon gång per år – så håller sig huset fint längre.